Rusland er et latterligt land

 

Eller rettere - med et lån fra sagesløse Dostojevsky- Rusland er en flok latterlige menneskes drøm.

En vågen drøm, hvori bange russiske drenge lærer at myrde og plyndre - thi systematisk fornedrelse af ofre og bødler er en teknik i krigen mod nazismen i Ukraine...

Krigen brutaliserer også russiske civile. Når russiske soldater kommer bort fra fronten, så går de på posthuset for at sende byttet hjem - med kærlig hilsen til mamushka og en historie om hvordan Vanja scorede den fine nye iPhone.

https://www.youtube.com/watch?v=1ih2W1v0VQg

Man kan ikke beskylde den russiske stat for at holde sine hensigter hemmelige.

For nylig har et russisk statsmedie - RIA Novosti - udgivet et grinagtigt manifest for folkemord, "Hvad Rusland bør gøre med Ukraine", af en professor Timofey Sergeytsev, som forekommer lige så sodet i roelygten som forfatteren til "Mein Kampf":

Udslettelsen af Ukraine som nationalstat er målet.

Formålet er at sikre Rusland mod den onde vestlige verden.

Alle overbeviste nazister i Ukraine skal dræbes. 

Den overlevende del af Ukraines befolkning må genopdrages til at være gode russere - som de var før den vestlige nazisme inficerede folkestammen.

Det vil tage én generation at gennemføre den endelige løsning på problemet Ukraine.

Budskab: Vi russere er satme farlige! (Nogen gange er vi bange for os selv, bare så I ved det.)

Kontekst: Hvis det går dårligt ved fronten, må man brøle højere i aviserne.

Godt brølt, lillefar - men du risikerer jo heller ikke at få professorrøven skudt af i Ukraine. 

Jeg har læst en sandsynligvis pålidelig oversættelse fra russisk, begået af nogle ukrainere. Sådan noget shit kan man næppe hitte på, med mindre man er fascist by heart.

https://cryptodrftng.substack.com/p/day-40-what-russia-should-do-with?s=r

Sct. Georg dræber dragen. Rusland uddriver vestens hedonistiske ondskab. Folkets hellige blod udgydes på ren jord (eller omvendt) og menneskerettigheder er en by i - nå, nej...

Sådanne latterlige fantasier optager åbenbart den tyvebande, som for tiden har magten i Rusland.

Den russiske stat har i hundredvis af år ført krig mod sin egen befolkning, både praktisk og ideologisk. Derfor ønsker mange russere at have så lidt som muligt at gøre med staten. Og derfor har det lange udsigter med revolution og borgerligt demokrati i landet.

Jeg har mistanke om, at alle i Rusland er småtossede. Enten fordi man er syltet ind i statens stormægtigheds-drømme, eller fordi man ikke kan holde ud at leve sammen med sådanne hjernedøde zombier. En tredje mulighed er at hyle som de ulve, man er iblandt. Det er måske den strategi, de fleste vælger. Men det er også tosset.

Hvad russerne ikke kan nå, må de få - i drømmeland.